Міському голові Канева Олегу Калніболоцькому треба найняти репетитора. Таки треба

Posted: 16.11.2013 in містечкові новини

31 жовтня відбулася цікава сесія Канівської міськради
Найперше, на сесію Калніболоцький запросив (чи вони і без його запрошення приїхали. Найбільш вірогідне друге,- автор) керівництво обласної партійної організації Партії регіонів. Друге, було очевидно, як білий день, що важливі питання порядку денного сесії були відрепетировані заздалегідь. Калніболоцькому залишалося не забути те, що йому велено робити під час сесійного засідання. Але, коли під час сесії виникали якісь питання, які не були прорепетировані, то Олег раптом ставав глухим і німим. Він просто не реагував навіть на запити депутатів, чим викликав обурення дивною байдужістю. Особливо обурювався його вже колишній друг за чашкою кави депутат Сергій Ткаченко. Він, кажуть, на сесії навіть горло зірвав, запитуючи головуючого О. Калніболоцького. На що Олег Анатолійович реагував як розряджений акумулятор.
Це так обурило депутатів, що вони навіть не затвердили на посаду керуючого справами, на місце Сергія Дубенця, Володимира Святелика. Деред сесією до Святелика практично не було серйозних зауважень, навіть з боку опозиційних депутатів.
Тут вже в Олега Анатолійовича не лише електропроводка відключилася, а й гальма. І йому нічого не залишилося робити, як оголосити перерву в роботі сесії до 5 листопада. Як ми розуміємо, що тайм-аут нещасний Олег Анатолійович взяв не лише для того, щоб полагодити електропроводку і гальма, а й ще раз прорепетирувать з однопартійцями з облатсті ті питання порядку денного, які ще треба буде розглядати.
У даній ситуації хотілося б, щоб в ситуацію втрутився, нарешті, губернатор області С.Б. Тулуб. Те, що відбувається в Каневі останні тижні- це вже пряме «іздівательство» над містом великого Шевченка, врешті, глум над Партією регіонів
Хоч тут є невеличкий плюсик. Не повірите: все що зараз відбувається в міській раді, жваво обговорюється донедавна в абсолютно аполітичних шкільних колективах канівських шкіл. Якраз в шкільних, на перервах. А якщо коротко, то діти вже сміються над владою.

А. Зелененко
Редактор

Коментарі
  1. Calator prin Romania коментує:

    Гей , я думаю, що ваш блог сайт може бути виникають
    проблеми сумісності браузера.

    Коли я дивлюся на свій блог 777
    блозі на сайті в Safari , це виглядає нормально,
    але при відкритті в Internet Explorer, він має деяке
    перекриття. Я просто хотів дати вам швидкий голови!

    Інша то, що, дуже хороший блог! – Calator Прин
    Румунія .

Залишити коментар