Надзвичайні події

Posted: 16.11.2013 in містечкові новини

Шулерство
Бабуся з села Озерища купила дві трилітрові банки меду… за 6 тисяч гривень

До одинокої старенької, яка до її вікових клопотів, ще й пересувається в інвалідному візку, зайшов незнайомий хлопець і запропонував по 150 гривень купити дві трилітрові банки меду. Жінка погодилася і відразу ж направилася туди, де зберігалися в неї гроші. Відрахувала потрібну суму і передала молодику. Той попросив у неї взамін дві порожні банки. Бабуся, нічого не підозрюючи, поїхала на кухню за банками. А тим часом чоловік метнувся туди, де бабуся брала потрібну суму, забрав інші гроші, ще 6 тисяч гривень і попросту втік.
Жінка звернулася з своїм горем до сусідів, а ті зателефонували в Канів у міліцію. Чи впіймають злодія, покаже час.
Наш кор.

Останні тижні чоловік жив у гаражі, тут же і помер
Сусіди по гаражу помітили, що кілька діб в гаражі горить електрична лампочка. Це викликало підозру, що тут щось не гаразд. Зателефонували в міліцію. Коли виламали двері гаража, то тут же, в машині знайшли труп власника автомашини і гаража.
Ті ж сусіди пригадали, що покійний мав сім’ю. Але останнім часом щось у нього не склалося з дружиною, яка попросту його вигнала з квартири. Видно, що йому нікуди були прихилитися і він оселився в гаражі. Тут же і знайшов свій кінець. Печально.

Ще й морозів не було, а дачниця-киянка, яка має хату в Бобриці, згоріла у власній оселі
Жінка жила одиноко. Хоч і злого нікому не робила. Сама з Києва, але кілька останніх років безвиїздно мешкала в селі. Садила город. Мала господарство. Видно, що її подобалося село. Але все ж жила одиноко. Сусіди звернули увагу на її хату, коли побачили, як з вікон валить дим. Викликали пожежну машину з Канева. Пожежники прибули оперативно. Погасили вогонь. Але господиню вже не могли врятувати.

Залишити коментар