У Маньківці люди не дали райраді реорганізувати районну лікарню

Posted: 16.11.2013 in містечкові новини

У Каневі здали райлікарню без бою
30 жовтня Маньківська районна рада намагалася проголосувати за реорганізацію райлікарні. що всім районам, які досі не «реорганізували» лікарні, потрібно це зробити до 1 листопада.
Дізнавшись про те, що можуть втратити свій медзаклад, півсотні маньківчан прийшли протестувати під стіни райради. Голова райради запевнив, що питання долі лікарні буде знято.
Такої низької явки на сесії давно не було. Прийшло лише 28 депутатів, інші, незалежно від партійності, під будь-яким приводом намагалися не брати участі у голосуванні. Лікарню хотіли «дореорганізувати» до того, щоб закрити реанімаційне, хірургічне, гінекологічне, травматологічне, інфекційне, пологове, лор-відділення. Залишити збиралися лише педіатричне, терапевтичне та нейрологічне відділення.
На цій же сесії звітував про свою роботу голова райдержадміністрації Могильний В.Г. Люди, що прийшли на мітинг, періодично зривалися вигуками «Ганьба!». Маньківчани дивуються, як їхній голова може керувати районом, коли не живе у ньому і тижнями не буває? Могильний дає розпорядження по телефону або скайпу, бо живе у Городищі.

Залишити коментар