Депутати міської ради – це ідеальні представники власних інтересів. Про канівську громаду у них немає часу думати

Posted: 23.06.2012 in Колонка Ігоря Сухобруса

Колонка Ігоря Сухобруса
Напевно, головний редактор газети “Час Пік” не випадково визначає теми, які будоражать міську громаду, зокрема і роботу депутатів канівської міської ради та міського голови. Адже від успішної їхньої роботи залежить як розвивається місто,як вирішуються проблеми міста, врешті, як живуть канівчани. Звісно, всі шишки від поганої роботи міської влади сипляться (і в основному справедливо) на міського голову Ніколенка В.В. (сам знав, а може і не знав, на що йшов), але ж є ще й депутати Канівської міської ради, в чиїх руках і зосереджена реальна влада в місті. Щоправда жоден з них не бере на себе відповідальності за те, що коїться з містом.
Я не з одним з них намагався поговорити про проблеми міста. Не одного запитував, що він зробив, щоб у Каневі було менше проблем. Декого мало не в плечі штовхав: візьмися, виріши проблему, у тебе ж немалі права депутата. Проте здебільшого майже всі вони відвертають свої обличчя від фотооб’єктивів, та хіба лише від фотооб’єктивів… Їм соромно людям у вічі дивитися. Бо не про людей вони думають, а про особисті шкурні інтереси. Старі депутати також себе не забували, але ж все робили не так відверто і цинічно. Цим закони моралі до одного місця… Тому і фотографуються вони лише з потилиці, і підписуються виключно «містер Ікс» (хоча вуха їх таки видають). Прикро і за громаду: мовчать люди, якимись мурашиними клопотами переймаються. А шкода. Громада – сила.
Цікаво і те, що в інтерв’ю пресі вони намагаються показати себе великими політиками, великими стратегами і супер-господарями, хоча насправді більшість з них – відверті нахаби, абсолютно безграмотні і зачасту злочинці, які прикриваються депутатською недоторканістю.
А про те, що б в газеті, по телебаченню чи в Інтернеті розповісти про свою реальну депутатську роботу і мови не може бути. Наша депутатська більшість (до якої, до речі, входять і так звані «опозиціонери») взагалі приймали рішення, щоб заборонити мені проводити телезйомку роботи депутатів, навіть, на сесії міської ради. Вони дружно голосують за те, щоб не дати простим громадянам виступити на сесії. Бояться, що люди відверто скажуть те, що про них думають. А дехто скаже і про кримінальні справи декого з них. Про таких люди кажуть: – за ними вже давно тюрма плаче, а вони сидять в депутатських кріслах та ще і керують громадою. Подивіться на їхнє реальне життя, їхню поведінку і їхнє ставлення до простих людей. Особисто я більшість з них до свиней не допустив би, не то що до роботи з людьми. І це у них від каденції до каденції. Скажете, назви конкретні факти, які погіршили життя канівської громади. Будь-ласка: будівництво заправки на стадіоні «Магніт» і на стадіоні «Колос» – хто дозволив? Депутати міської ради. Харчування «втридорога» дітей в міських школах хто дозволив? Депутати. Врешті, представники якраз депутатського корпусу, не моргнувши оком, роблять великий бізнес на харчуванні дітей. Як факіри навчилися з великою користю для власної кишені використовувати кроваві чорнобильські кошти, які виділяються якраз для харчування наших вражених Чорнобилем дітей. За запровадження «комендантської години» в міських автобусах для пільговиків хто голосував? – Депутати Канівської міської ради. Незаконну приватизацію квартир хто підтримав? – Знову депутати. Деребан міської землі де підтримано? – Депутатами на сесії міської ради. І цей ряд можна довго продовжувати..
Не можу не згадати принагідно і таке. Депутат міської ради Калніболоцький О.А. привітав мене з днем народження. Я вважаю це відвертим кощунством, черговим проявом лицемірства і насмішкою цього пана з депутатської гори. Звісно ж, я не приймаю це поздоровлення від людини, яку я не поважаю за його вульгарність, безграмотність і нахабну поведінку, який будучи сьогодні державним службовцем, так і залишився одним з фактичних керівників ПП «Канівавтотранс», лобіюючи інтереси цього підприємства, навіть, в кабінеті губернатора. У нього, навіть, робочий день починається з прохідної ПП «Канівавтотранс».
На завершення хочу звернутись до громади міста – уважно спостерігайте за роботою і поведінкою тих, хто має представляти саме Ваші інтереси. Аналізуйте їхню діяльність, а якщо їхні дії не відповідають нормам прийнятим в демократичному, цивілізованому суспільстві – гоніть їх в шию. А якщо пручаються – витягуйте їх із залу за ноги. Вони мають знати, кому повинні слугувати і чиї інтереси мають відстоювати. І ми з Вами їм це нагадаємо. І буде це вже дуже скоро. Пора вже у міській раді Канева навести порядок!
Ваш
Ігор Сухобрус

Залишити коментар